Video of NYPD tasing a man on a subway draws scrutiny

Video circulating of a man who was tased by police after they say he helped another passenger evade a subway fare in New York City has drawn scrutiny from local politicians and community leaders.
Forrás >>


További hasonló találatok:

Mother of teen tased by Ocean City police says she felt 'helpless' watching video of her son's arrest

Jessica Barber said that when she saw video of her 18-year-old son, Taizier Griffin, being tased by Ocean City, Maryland. police officers, her heart dropped.
További részletek >>


Video shows moment Mexico City metro overpass collapses

An overpass carrying a subway train has collapsed in Mexico City, killing at least 23 people, according to local government officials. CCTV surveillance footage shows the moment the overpass collapsed. CNN's Matt Rivers reports.
További részletek >>


Video shows moment Mexico City metro overpass collapses

An overpass carrying a subway train has collapsed in Mexico City, killing at least 23 people, according to local government officials. CCTV surveillance footage shows the moment the overpass collapsed. CNN's Matt Rivers reports.
További részletek >>


Video shows moment Mexico City metro overpass collapses

An overpass carrying a subway train has collapsed in Mexico City, killing at least 23 people, according to local government officials. CCTV surveillance footage shows the moment the overpass collapsed. CNN's Matt Rivers reports.
További részletek >>


New videos show the 4-minute sequence in which Ronald Greene is tased and dragged from his car

Newly released videos show the sequence of events that led to the death of Ronald Greene, a Black man, in Louisiana in 2019, offering a graphic account of an encounter with the state police that has drawn fresh attention this week.
További részletek >>


65-year-old Asian woman kicked while on ground in graphic video

The New York Police Department is investigating what they say is a "hate crime assault" against a 65-year-old Asian woman who was punched and kicked in midtown Manhattan by an attacker who allegedly made anti-Asian statements toward her, according to the police.
További részletek >>


Öngyilkos merényletet hajtottak végre egy katolikus templomnál Indonéziában

Bomba robbant egy római katolikus templomnál az indonéziai Makassar városában virágvasárnap reggelén, írja a Reuters. A Twitteren már terjednek a közelben lévő köztéri kamera felvételei, ezen látszik, hogy a detonációt a templom előtt, közvetlenül az út mellett hajtotta végre egy motoros. A robbanás során a gyülekezet a templomban tartózkodott, legkevesebb tíz ember megsebesült,a legtöbbjük súlyosan, halálos áldozatokról eddig nem érkeztek hírek. A videó végén, 0.50-től a robbanás: #BREAKINGNEWS an explosion has occurred outside a Catholic church in the Indonesian city of Makassar#GerejaKatedralMakassar pic.twitter.com/I1HK2fodql — SEA Today News (@seatodaynews) March 28, 2021 A New York Times egy helyi pap, Wilhemus Tulak atya beszámolója alapján arról ír, hogy a motoros megpróbált bejutni a templomba, ezt azonban egy parkolóőr ...
További részletek >>


Ostoba módokon buktatták le magukat a Capitolium ostromlói

Két hónapja több ezer fős tömeg ostromolta meg az amerikai törvényhozás épületét, hogy megváltoztassák a demokrata Joe Biden győzelmét hozó elnökválasztás eredményét. Az öt ember halálát követelő lázadás nem érte el a célját, hogy végül az elnökválasztáson vesztes Donald Trump maradjon az Egyesült Államok elnöke. Bár a helyszínen a lázadók közül szinte senkit sem tartóztattak le, az amerikai hatóságok nagy erőkkel kezdtek nyomozásba az amerikai demokrácia elleni támadásban részt vett emberek ellen. Mostanra a legfrissebb adatok szerint már több mint háromszáz résztvevő ellen emeltek vádat. Az FBI szerencséjére a Capitoliumot ostromlóknak látszólag eszükbe sem jutott: bajba kerülhetnek amiatt, hogy betörnek a szövetségi törvényhozás épületébe, hogy megakadályozzák a választási eredmény hivatalos ...
További részletek >>


Terrifying video shows landslide sweep through city

At least two people are presumed dead and 20 people are still missing, after a giant mudslide swept away homes in the city of Atami, in Japan's Shizuoka prefecture, according to local officials. CNN's Selina Wang reports.
További részletek >>


Canadian legislator calls for investigation into video of a police officer kneeling on a teenager's neck

A Canadian legislator is calling for an investigation and a community is asking for answers after video showed a Montreal police officer kneeing on the neck of a Black 14-year-old, according to CNN news partner CBC.
További részletek >>


Szadomazo felvétel került elő egy manhattani képviselőjelöltről

A manhattani városi tanács demokrata jelöltjeiről döntő előválasztás még csak most kezdődik, de ez egyik Upper West Side-i jelöltről, a 26 éves Zack Weinerről még az előváalsztás első fordulója előtt elkezdett terjedni egy felvétel Twitteren, amin az látszik, hogy a fiatal politkusjelölt összekötözve és bekötözött szájjal különböző bántalmazásoknak veti alá magát. A videón egyébként olyan válogatott kínzásokon esik át a férfi, minthogy egy bőrruhás nő gyertyaviaszt önt a testére, vagy csipeszeket rak a mellbimbójára. Zack Weiner kampánystábja azonban úgy döntött, hogy inkább elébe mennek a dolognak, ezért ők maguk küldték el a videót, a történetet  elsőként megíró New York Postnak.  Ami azért is érthető, mert Weiner nem szégyelli, amit csinált, sőt igazából büszke a különleges szexuális szokásaira ...
További részletek >>


Man survives after he was shot next to children

The NYPD released surveillance video showing a man shot in broad daylight next to two children in the Bronx.
További részletek >>


Video shows Ocean City police use force on teens while trying to enforce ordinance on smoking and vaping

Videos of police arresting people in Ocean City, Maryland, on Saturday while enforcing a smoking ordinance have highlighted the use-of-force techniques employed by the officers.
További részletek >>


10-year-old killed in New York City after multiple shots fired at a Queens home, NYPD says

A 10-year-old boy was shot and killed Saturday night when an unknown shooter fired numerous rounds at a home in the Far Rockaway neighborhood of Queens, according to the New York Police Department.
További részletek >>


His family says they were told he died in a car wreck. Video now shows Ronald Greene was kicked, dragged and tased by police

After Ronald Greene's fatal 2019 encounter with the Louisiana State Police, family members said police told them he died in an auto accident.
További részletek >>


Video shows Black man being tased, kicked and dragged by police before his death

Ronald Greene, a Black man who died after a pursuit by Louisiana State Police in 2019, can be heard apologizing to officers and telling them he was scared before being tased, dragged and kicked in newly obtained body camera video by the Associated Press.
További részletek >>


Cicák a CIA-től, romantika a rendőröktől – vicceskedő szervek a közösségi médiában

A CIA, azaz az 1947-ben alapított Központi Hírszerző Ügynökség mindig is tudatosan foglalkozott azzal, hogy pozitív kép alakuljon ki róla – és ebben már a kezdetektől fogva befolyásos New York-i és hollywoodi médiaszereplők segítették. Az Amerikai Egyesült Államok egyik legfontosabb szövetségi hírszerző szervezetének minden oka megvolt a PR-építésre, hiszen rengeteg titkolnivalójuk volt. Gondoljunk az olyan nagy vihart kavart ügyekre, mint például amikor 1953-ban a brit MI6-szel közös titkos akcióban megpuccsolták Mohamed Moszadek iráni miniszterelnököt. Ugyanebben az évben az ügynökség MK Ultra nevű, agymosással és LSD-vel kísérletező programját lebuktatni szándékozó tudós, Frank Olson is a CIA tevékenységének áldozata lett. (A program vezetője, Sidney Gottlieb titokban LSD-t adott neki, pár nappal később Olson pedig ...
További részletek >>


Ezért lángolt fel újra az erőszak Izraelben

Váratlanul rég nem látott agresszió lett úrrá Jeruzsálemen és egész Izraelen, a palesztin tüntetők és a rendőrök összecsapása után több száz rakéta- és légitámadást hajtott végre az izraeli hadsereg és a Hamász. A fegyveres konfliktus közvetlen előzménye az volt, hogy hétfőn a zsidók fontos állami ünnepét, a Jeruzsálem-napot tartották az óvárosban. Ezen a napon azt ünneplik, hogy az izraeli csapatok 1967-ben a hatnapos háborúban elfoglalták az addig kettéosztott város keleti felét is. Várható volt, hogy az idei emléknapon is  feszült lesz a helyzet, főleg mióta tudni lehetett, az ünnepség részeként szélsőjobboldali csoportok a muszlim negyeden át terveznek felvonulni (az indulás előtt pár perccel a hatóságok egy másik útvonalra irányították át a menetet). Az erőszak végül akkor robbant ki, mikor az izraeli ...
További részletek >>


Video shows 13-story tower collapse in Gaza following Israeli airstrikes

A 13-story residential tower block in Gaza city collapsed after it was hit by an Israeli airstrike, drawing vows of retaliation from Palestinian militants. Tensions in the region have escalated and the international community is calling for a de-escalation of violence. One of the main sources of growing unrest in recent days has been the possible eviction of several Palestinian families from their homes in the Jerusalem neighborhood of Sheikh Jarrah. CNN's John Vause has more.
További részletek >>


Mexico City subway overpass collapses, killing at least 24 and injuring dozens

An overpass carrying a subway train collapsed in Mexico City late Monday, killing at least 24 people, including children, according to local government officials.
További részletek >>


Amikor tényleg jogos a taps egy repülőn: nehéz szülés egy hawaii úton

Lavinia Mounga még csak 29 hetes terhes volt, ezért nyugodt szívvel repült haza Hawaii-ra, egy családi ünnepre április 28-án. A gép fedélzetén azonban váratlanul elfolyt a magzatvize. Óriási szerencséje volt, mert véletlenül több egészégügyi szakemberrel utazott együtt, akik megfelelő eszközök híján McGyver módjára segítettek neki – írja a Guardian. A szülésben segédkező Dale Glenn hawaii háziorvos így emlékezett vissza a légiutaskísérők segélyhívására: Nagyjából a repülés felénél volt egy vészhívás. Én már éltem át ilyet korábban és általában elég egyértelműen teszik fel a kérdést, hogy van-e orvos a fedélzeten. A mostani eset viszont más volt, meglehetősen sürgős. A járaton repült még három nővér, akik a hétköznapjaikat is újszülöttek ápolásával töltik a North Kansas City Hospital nevű ...
További részletek >>


Mexico subway overpass collapses, killing 15 and injuring dozens

An overpass carrying a subway train has collapsed in Mexico City, killing 15 people and injuring at least 70, according to local government officials.
További részletek >>


New video shows 4 seconds between police arrival and the fatal shooting on Andrew Brown Jr., attorney says

A new video shows that no more than four seconds passed between when Pasquotank Sheriff's deputies' arrival at Andrew Brown Jr.'s home and when shots began to ring out, a family attorney said Tuesday.
További részletek >>


Video shows police laughing over bodycam footage of 73-year-old woman's arrest

The family of a 73-year-old woman who alleges that she was violently arrested is calling for the firing of the arresting officers involved and the removal of "city leadership that hired these individuals and fostered this culture of abuse," according to a statement from the family's attorney released Tuesday
További részletek >>


Calls grow louder for police to release bodycam video six days after the fatal shooting of Andrew Brown Jr.

Six days after Andrew Brown Jr. was fatally shot by police, protesters gathered again Monday to call for the release of the body camera footage they hope will answer questions surrounding his death.
További részletek >>


City declares state of emergency as Andrew Brown's family prepares to view video of fatal police shooting

A North Carolina city declared a state of emergency Monday morning amid concerns that video showing the police killing of Andrew Brown Jr. could cause civil unrest when it's released to the public.
További részletek >>


The politics of police releasing body camera footage

The police department in Ohio's largest city is under national scrutiny after an officer fatally shot 16-year-old Ma'Khia Bryant -- the second deadly shooting by a city police officer in the last four months.
További részletek >>


NYC subway bomber sentenced to life in prison for terror attack

A man convicted in federal court for the 2017 terror bombing attack in a New York City subway station was sentenced Thursday to life in prison.
További részletek >>


Lángoló busz, roncs a síneken, dühödt zavargás: Észak-Írország megint bajban

A világsajtó Észak-Írországgal lenne tele, ha megvalósult volna a legrosszabb forgatókönyv, és a fiatalok zavargásai egy csapásra súlyos terrormerényleteknek adják át a helyüket. Szerencsére nem így történt, hiába hagytak valakik egy égő autóroncsot a Belfast–Londonderry vasútvonal vágányain, a hétfő este a fővárosból elindult személyvonat időben meg tudott állni. A gyors reagálású masiniszta sok ember életét mentette meg, az pedig még homályos, ki hagyhatott a síneken egy égő kocsit. Az eset jól jellemzi a jelenlegi északír helyzetet, ami pattanásig feszült. A brexit körüli szerencsétlenkedés idején sokan figyelmeztettek rá, hogy nincs jó megoldás a brit-ír határkérdés megoldására. Ha az Egyesült Királyságon belül húznak meg vámhatárt, az a britekkel fenntartott unió elkötelezettjeinek elfogadhatatlan (ők az ...
További részletek >>


Elszörnyedve nézte az anyuka, hogy mit csinált a gyerek plüssével a házvizsgáló

Nem hitt a szemének egy anyuka, amikor mobiltelefonján keresztül nézte, hogy mit művel kétéves kisgyereke szobájában az eladásra szánt házukat felmérő 59 éves férfi. A házvizsgálót és vevő ingatlanügynökét nem sokkal korábban engedték be házukba, hogy átnézzék azt az eladás előtt, de a vizsgálat közben elmentek otthonról. A gyerekszobában lévő babafigyelő kamera mozgásérzékelője közben jelezte, hogy mozgás van a szobában, és Jaida Dodson élőben kezdte el nézni, mi történik ott. Sokkolta a jelenet. A nő a Local 4 televízió híradójának elmondta: Teljesen ledermedtem. A férjem nézett rám, hogy mi a baj, és többször is rákérdezett, de nem találtam a szavak, hogy elmondjam, mit látok. Dodson azonnal elkezdte felvenni a jelenetet, a házaspár pedig nyomban értesítette a rendőrséget, és gyorsan visszamentek otthonukba. A ...
További részletek >>


Szólj hozzá!